Zij maken reeds het verschil

Candor

Candor

Omdat we geloven in duurzame projecten werden we ook partner van Bwoods.

B Robots Groot

B_Robots

Bij B_Robots kozen ze bewust een duurzaam eindejaarsgeschenk voor hun klanten. Naast een mooi, groen pakket kreeg elke klant ook een boom cadeau !

🌳

Jo van B_Robots kijkt enthousiast terug naar deze actie; "Bwoods geeft ons de kans om lokaal, sociaal en ecologisch te ondernemen. De respons van onze klanten op de actie met Bwoods was overweldigend: iedereen reageerde enthousiast en positief” Neem zeker een kijkje op www.b-robots.be

The Extra Smile Groot

The Extra Smile

Als ondernemer met een hart voor de natuur zorgen we niet alleen voor duurzame kledij, maar planten we bomen aan via onze marketing acties en dit samen met Bwoods.

Building With Nuts

Builing With Nuts

Met onze ecologische en compacte bouwontwerpen willen wij mensen ervan bewust maken dat compact wonen hand in hand gaan met comfort en kwaliteit.

The Rent Company Groot

The rent company

Bij The Rent Company Belgium hebben we een hart voor de natuur. Duurzame ontwikkeling, aandacht voor het milieu en verantwoordelijk omgaan met onze planeet, staan voor ons hoog op de agenda.

Eén van de initiatieven die we hiervoor nemen doen we samen met onze partner Bwoods vzw. Elke laptop die ons pand in Lubbeek verlaat, krijgt een eigen boom in een Belgisch bos.Vorig weekend werden alvast de eerste 500 bomen gepland in Heffen, bij Mechelen. Deze maand planten we mee in Opwijk. Binnenkort planten we zelfs samen met leerlingen bomen op hun schooldomein.Mede op die manier dragen wij bij aan de wereld van vandaag en morgen.